Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Gratis waardebepaling van uw woning bij Ard uw Makelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en wilt u graag weten wat de overwaarde van uw huis is? Wilt u weten wat uw bestedingsruimte is of wat de hoogte van een eventuele restschuld van uw woning is? Laat dan bij Ard uw Makelaar een gratis waardebepaling uitvoeren. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Werking

Zo gaat een gratis waardebepaling in zijn werk

Wanneer u bij ons een afspraak heeft ingepland, komen wij bij u langs voor een rondleiding door de woning. Deze rondleiding zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Tijdens de rondleiding beoordeelt de makelaar uw woning en wordt er gelet op eventuele bijzonderheden in en rondom uw woning. Tijdens dezelfde afspraak ontvangt u een terugkoppeling over
de woningwaarde. Bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan adviseren wij ook graag vrijblijvend over de te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie. 

Goudswaard 1
24 uur

Binnen 24 uur een waarde-indicatie van uw woning

Wij kunnen al binnen 24 uur een waarde-indicatie van uw woning geven. De schriftelijke bevestiging ontvangt u uiterlijk dus 1 werkdag na de afspraak. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie en kan derhalve niet voor officiële doeleinden, zoals het aanvragen van een hypotheek, gebruikt worden. De ervaring leert echter dat een waardebepaling nooit veel afwijkt van de taxatiewaarde, waardoor u een goede inschatting kunt maken van de waarde van uw woning. 

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen