Over ons

Ard Uw makelaar

A. De Jongh Makelaardij heeft de volgende kernwaarden:

Ard Uw makelaar

A. De Jongh Makelaardij is een no-nonsens kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

Bij A. De Jongh Makelaardij vindt u geen duur kantoor, provisie gedreven makelaars of chique maatpakken in een bolide van de zaak. Deze drijven de kosten alleen maar op.

Klanten verwachten tegenwoordig meer van hun makelaar. Daarom zijn wij een sparringpartner voor onze klanten. We luisteren naar uw wensen, denken mee en nemen écht de tijd. Wat we zeggen, doen we daadwerkelijk. We hebben een breed netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in de makelaardij.

We garanderen onze klanten hoogstaande en persoonlijke service. Omdat we een kleine makelaardij zijn, zijn we heel persoonlijk en nemen we alle tijd om samen zaken door te nemen. Hier heeft u baat bij. Bij een bezichtiging bijvoorbeeld. Of bij het opstellen of doornemen van de koopakte. Zo garanderen wij altijd tijd genoeg en alle ruimte om vragen te stellen.

Een woning kopen of verkopen is niet niks. Dit begrijpen wij heel goed. Wij staan onze klanten dan ook graag bij tijdens deze spannende periode in hun leven. En mocht u na een aantal jaar toch nog een vraag of probleem hebben, dan staan we nog steeds voor u klaar.

Blits -Art 1

"Ik ken elk bijzonder plekje van dit eiland."

A. De Jongh Makelaardij is geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Zoals Ard zelf zegt:

“Ik ken elk bijzonder plekje van dit eiland. Daarnaast ben ik woon- en werkzaam in de regio Rotterdam en heb daardoor een groot netwerk opgebouwd. Ik vind de persoonlijke benadering de grote kracht van A. De Jongh Makelaardij. De informele sfeer en flexibele werkstijl kenmerken de aanpak. Bij A. De Jongh Makelaardij hebben we geen haast en zijn altijd op tijd. We doen ons werk graag goed. Voor u en voor onszelf. We worden er gelukkig van als onze klanten met een brede lach de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst nemen, of juist overdragen.”

Ard Uw makelaar

Funda beoordelingen over A. De Jongh Makelaardij

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?