Rotterdam

Rotterdam

Woning kopen of verkopen? Ard uw makelaar is dé vastgoedspecialist voor regio Rotterdam

Ard uw Makelaar is een ervaren makelaardij in hartje Rotterdam. Wij zijn alle vele jaren actief in de Rotterdamse vastgoedbranche, met een specialisatie voor vastgoed in deze regio. Wilt u uw woning verkopen in Rotterdam? Of juist een nieuwe woning aankopen? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de actuele huizenmarkt en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel woningen vinden die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer u uw huis wilt verkopen in plaatsen nabij Rotterdam, zoals Spijkenisse, Rhoon of Poortugal kunt u bij ons terecht.

Dordrecht

Uw woning kopen of verkopen bij een ervaren makelaar nabij Dordrecht

Uw huis verkopen in Dordrecht doet u bij Ard uw Makelaar. Wij hebben een groot netwerk waardoor wij uw woning bij een breed publiek onder de aandacht kunnen brengen. Daarnaast zorgen we voor een goede woningpresentatie door middel van foto’s en een video om uw huis online onder de aandacht te brengen. Ook regelen we bezichtigingen en onderhandelen we met uw instemming over de prijs voor uw woning. Wij zullen altijd proberen om het hoogst mogelijke bod voor uw woning te krijgen en natuurlijk heeft u hier altijd de beslissende rol in. Een nieuwe woning kopen via onze makelaardij nabij Dordrecht kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeuren voor een koophuis aan ons door en wij gaan actief voor u op zoek naar een woning die perfect bij u en uw wensen past.

Dordrecht

Meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Rotterdam?

Rotterdam Blijdorp

Op zoek naar een makelaar dichtbij Rotterdam Blijdorp? Ard uw Makelaar staat voor u klaar!

polar-bear-gd11f54e6b_640Blijdorp
Een huis kopen of verkopen in Rotterdam Blijdorp; waar kunt u dan het beste beginnen? Juist, bij Ard uw makelaar! Onze makelaardij dichtbij Rotterdam Blijdorp heeft een ruim aanbod aan beschikbare huizen in de omgeving. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een appartement, rijtjeswoning, twee-onder-een-kapper of vrijstaande bungalow; in ons diverse aanbod vindt u zeker wat u zoekt! Wilt u uw huis in Rotterdam Blijdorp verkopen? Dan bent u bij Ard uw Makelaar aan het juiste adres. Door ons grote netwerk kunnen we snel schakelen om uw huis onder de aandacht te brengen en te verkopen. Hierbij helpen wij u met de verkoopstyling van uw woning en zorgen we ervoor dat er representatieve foto’s van uw huis gemaakt worden. U kunt bij ons ook vrijblijvend een gratis waardebepaling voor uw woning laten uitvoeren.
Spijkenisse

Ervaren makelaar voor omgeving Spijkenisse die u helpt bij het vinden van uw ideale woning

Een koopwoning vinden kan soms erg lastig zijn. Want hoe vindt u een woning die aansluit op al uw wensen en die ook nog eens binnen uw budget past? Daar hebben wij een antwoord op! Bij Ard uw Makelaar zijn we namelijk gespecialiseerd in het vinden van woningen in de regio die perfect passen bij onze klanten. Wij weten welke huizen te koop staan in de regio en helpen u bij het vinden van uw droomhuis. Bovendien adviseren we indien gewenst tijdens het aankoopprijs over een juiste koopprijs en biedingsstrategie.  Hierdoor wordt een woning kopen in Spijkenisse wel heel gemakkelijk! Gaat u uw huis te koop zetten in Spijkenisse en kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van adverteren? Ook dan staat onze Ard uw Makelaar, dé makelaardij nabij Spijkenisse voor u klaar. Wij helpen bij het maken van foto’s, video’s, advertenties meetrapporten, woningplattegronden en het vormgeven en online zetten van advertenties. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over uw huis verkopen in Spijkenisse.

Spijkenisse
Hellevoetsluis

Kom in contact met Ard uw makelaar nabij Hellevoetsluis

hellevoetsluis

Onze makelaardij ligt op een steenworp afstand van Hellevoetsluis. Wilt u uw huis verkopen in Hellevoetsluis, dan zorgen wij ervoor dat dit snel, soepel en op een persoonlijke manier gebeurd. We bieden een complete aan- en verkoopbegeleiding en zoeken actief mee wanneer u een nieuwe woning wilt kopen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en plan direct uw afspraak!

Contact formulier

Heeft u een vraag?