Rotterdam

Rotterdam

Woning kopen of verkopen? A. De Jongh Makelaardij is dé vastgoedspecialist voor regio Rotterdam

A. De Jongh Makelaardij is een ervaren makelaardij in hartje Rotterdam. Wij zijn alle vele jaren actief in de Rotterdamse vastgoedbranche, met een specialisatie voor vastgoed in deze regio. Wilt u uw woning verkopen in Rotterdam? Of juist een nieuwe woning aankopen? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de actuele huizenmarkt en door ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel woningen vinden die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer u uw huis wilt verkopen in plaatsen nabij Rotterdam, zoals Spijkenisse, Rhoon of Poortugal kunt u bij ons terecht.

Dordrecht

Uw woning kopen of verkopen bij een ervaren makelaar nabij Dordrecht

Uw huis verkopen in Dordrecht doet u bij A. De Jongh Makelaardij. Wij hebben een groot netwerk waardoor wij uw woning bij een breed publiek onder de aandacht kunnen brengen. Daarnaast zorgen we voor een goede woningpresentatie door middel van foto’s en een video om uw huis online onder de aandacht te brengen. Ook regelen we bezichtigingen en onderhandelen we met uw instemming over de prijs voor uw woning. Wij zullen altijd proberen om het hoogst mogelijke bod voor uw woning te krijgen en natuurlijk heeft u hier altijd de beslissende rol in. Een nieuwe woning kopen via onze makelaardij nabij Dordrecht kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeuren voor een koophuis aan ons door en wij gaan actief voor u op zoek naar een woning die perfect bij u en uw wensen past.

Dordrecht

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Spijkenisse

Ervaren makelaar voor omgeving Spijkenisse die u helpt bij het vinden van uw ideale woning

Een koopwoning vinden kan soms erg lastig zijn. Want hoe vindt u een woning die aansluit op al uw wensen en die ook nog eens binnen uw budget past? Daar hebben wij een antwoord op! Bij A. De Jongh Makelaardij zijn we namelijk gespecialiseerd in het vinden van woningen in de regio die perfect passen bij onze klanten. Wij weten welke huizen te koop staan in de regio en helpen u bij het vinden van uw droomhuis. Bovendien adviseren we indien gewenst tijdens het aankoopprijs over een juiste koopprijs en biedingsstrategie.  Hierdoor wordt een woning kopen in Spijkenisse wel heel gemakkelijk! Gaat u uw huis te koop zetten in Spijkenisse en kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van adverteren? Ook dan staat onze A. De Jongh Makelaardij, dé makelaardij nabij Spijkenisse voor u klaar. Wij helpen bij het maken van foto’s, video’s, advertenties meetrapporten, woningplattegronden en het vormgeven en online zetten van advertenties. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over uw huis verkopen in Spijkenisse.

Spijkenisse
Hellevoetsluis

Kom in contact met A. De Jongh Makelaardij nabij Hellevoetsluis

hellevoetsluis

Onze makelaardij ligt op een steenworp afstand van Hellevoetsluis. Wilt u uw huis verkopen in Hellevoetsluis, dan zorgen wij ervoor dat dit snel, soepel en op een persoonlijke manier gebeurd. We bieden een complete aan- en verkoopbegeleiding en zoeken actief mee wanneer u een nieuwe woning wilt kopen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en plan direct uw afspraak!

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?