Funda beoordelingen verkopen

Funda Beoordelingen Verkopen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden

Koedoodsekade 32 – Rhoon – Verkopen

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met Ard de Jongh was werkelijk prettig en professioneel. Vooral de zogenaamde “after-sales” diensten en contacten moeten worden genoemd. Ard heeft ons veel werk uithanden genomen en daarmee de meerwaarde van een makelaar wederom onderstreept. Als wij in de toekomst weer een makelaar nodig hebben is het voor geen moeilijke keus.

Deskundigheid: 8

Prijs / kwaliteit: 9

Lokale marktkennis: 8

Service en begeleiding: 8

Slangenburg 172 – Dordrecht – Verkopen

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Ard de Jongh is echt een top makelaar. Ard is heel relax en verteld precies hoe en wat er gaat gebeuren. Ard staat je van het begin tot eind bij. Je kan alles vragen en krijgt zo snel mogelijk antwoord. Als ik een makelaar aanbeveel bij iemand zal dat zeker Ard zijn.

Deskundigheid: 10

Prijs / kwaliteit: 10

Lokale marktkennis: 10

Service en begeleiding: 10

Sourystraat 20 B – Rotterdam – Verkopen

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Ard de makelaar heeft alles voor ons geweldig geregeld. Goed advies gehad en altijd bereikbaar snelle reactie op vragen die we hadden. Zelfs na de verkoop heeft hij toch nog wat dingen voor ons geregeld. helemaal top. Familie van der wal

Deskundigheid: 9

Prijs / kwaliteit: 9

Lokale marktkennis: 9

Service en begeleiding: 9

Sonoystraat 6b – Rotterdam – Verkopen

Ard is heel pro-actief, deskundig, betrokken en zorgvuldig. Hij communiceert snel en helder en is vrijwel altijd direct bereikbaar. Buiten deze kwaliteiten als makelaar is hij ook een heel prettig persoon om zaken mee te doen: hij houdt overzicht op alle afspraken en stelt zich flexibel op. Hij ziet het als een uitdaging om er het beste uit te halen, dat merk je. Wat ik ook erg fijn vond is dat hij eerlijk en duidelijk was in het hele kostenplaatje en hoe zijn aandeel hierin was verwerkt. Ik kende Blits Makelaars niet maar ben heel aangenaam verrast. Buiten Ard heb ik slechts één keer met een collega gesproken en ook zij was erg aardig en accuraat. Mijn huis is snel verkocht voor een prima prijs.

Deskundigheid: 10

Prijs / kwaliteit: 10

Lokale marktkennis: 10

Service en begeleiding: 10

Zinkweg 28 – Oud-Beijerland – Verkopen

Ard is een klantvriendelijke- en deskundige makelaar, het was voor ons een zeer prettige ervaring. De makelaar gaf een goed en gedegen advies, maakt een mooie presentatie van de woning en keek goed naar de persoonlijke situatie en wensen van ons. We werden regelmatig goed geïnformeerd over de laatste stand van zaken, de afspraken werden keurig door de makelaar en medewerkers schriftelijk bevestigd en vastgelegd. Zeker een aanrader!

Deskundigheid: 8

Prijs / kwaliteit: 9

Lokale marktkennis: 9

Service en begeleiding: 10

Ruivenplantsoen 62 – Rotterdam – Verkopen

Makelaar Blits is een professioneel makelaars kantoor met ervaren makelaars met veel market kennis. Ard heeft een pretige manier van communiceren en goed uitegelgd wat er allemal ging gebeuren. Het promotiemateriaal was heel goed verzorgd. Ook het overleg over de biedingen verliep goed, het advies was helder. Top mannen, ga zo door en succes met de bussines. Bedankt nog een keer. Gregor en Aga
 

Deskundigheid: 10

Prijs / kwaliteit: 10

Lokale marktkennis: 10

Service en begeleiding: 10

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen