Barendrecht

Barendrecht

Deskundige makelaardij nabij Barendrecht met een persoonlijke service.

Woont u in Barendrecht of bent u van plan hier naartoe te verhuizen? Ard uw Makelaar nabij Barendrecht helpt u met uw huis te koop zetten of om juist een nieuwe koopwoning in Barendrecht te vinden. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de markt, welke huizen er in Barendrecht te koop staan en kunnen we u van deskundig advies voorzien.

Huis verkopen

Uw huis te koop zetten of een nieuwe koopwoning in Barendrecht vinden:
Ard uw Makelaar helpt u hier graag mee!

Uw woning te koop zetten in Barendrecht of er juist zelf een huis kopen. Met Ard uw Makelaar is het snel geregeld! Wij weten welke woningen te koop staan in Barendrecht en wat de vraagprijzen voor verschillende soorten koophuizen zijn. Wilt u bijvoorbeeld weten of er een bungalow te koop staat in Barendrecht, of wilt u financieel advies om een appartement te kunnen kopen in Barendrecht? Wij helpen u hierbij! Zowel in de rol van aankoopmakelaar, met het vinden van een huis wat te koop staat in Barendrecht, als in de rol van verkoopmakelaar wanneer u uw huis te koop wilt zetten. Ook voor juridische hulp bij het opstellen van de koopakte en de overdracht kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en hanteren hierbij een persoonlijke werkwijze. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten met een glimlach terugkijken op onze service en dienstverlening. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u uw wensen te bespreken zodat we precies die woning kunnen vinden die alle boxen voor u aanvinkt.

2e4745a9-8d42-316a-8a2d-0a74fd904da0

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Zet uw appartement te koop in Barendrecht met Ard uw Makelaar.

Barendrecht-3

Wilt u in Barendrecht uw appartement verkopen? Wij zetten woningen te koop in Barendrecht en omstreken! Naast haarscherpe foto’s van uw appartement of woning zorgen we, indien gewenst, voor hulp bij de ‘staging’ (enscenering) van het huis, zodat alles zo mooi mogelijk op de foto wordt vastgelegd voor potentiële kopers. Wilt u juist in Barendrecht een appartement kopen? Dan gaan we samen met u op zoek naar de mooiste woningen die precies aan uw wensen voldoen. We kennen het woningaanbod van Barendrecht op ons duimpje en kunnen u deskundig adviseren over woningen die te koop staan.

Waardebepaling

Huis kopen in Barendrecht? Wij helpen u met een bod uitbrengen en de biedingsstrategie.

Heeft u in Barendrecht een huis te koop zien staan wat u bevalt? Dan begint de volgende spannende stap, namelijk: een bod uitbrengen. Wat is een geschikt bod voor de woning en hoe zorgt u ervoor dat dit huis van u wordt? Ard uw Makelaar helpt u met een huis kopen in Barendrecht doordat wij begeleiding kunnen bieden voor de biedingsstrategie en het biedingsproces. Hiermee voorkomt u dat u achter het net vist en die mooie woning aan uw neus voorbij gaat. Uiteraard beslist de verkopende partij uiteindelijk of zij akkoord gaan met het bod, maar door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat een passend bod voor een specifieke woning is. Wilt u hier hulp bij, schroom dan niet om ons te vragen. Wij helpen u graag met het vinden én kopen van uw droomwoning!

Contact

Neem contact met ons op

Ook een nieuwe woning kopen of uw huis verkopen in Barendrecht? Bel ons, mail ons of vul ons contactformulier online in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?

    ×