Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Uw huis verkopen in omgeving Oud-Beijerland doet u bij A. De Jongh Makelaardij

Bent u van plan uw woning te verkopen en wilt u graag advies of ondersteuning bij het verkooptraject? A. De Jongh Makelaardij heeft vele jaren ervaring op het gebied van zowel woningverkoop als woningaankoop.

Woning verkopen

Woning verkopen in Oud-Beijerland of omgeving

Wanneer u uw woning gaat verkopen, wilt u daar natuurlijk de beste prijs voor ontvangen. Daarnaast moeten ook het papierwerk en overige zaken goed geregeld zijn. A. De Jongh Makelaardij is een onafhankelijke makelaardij gespecialiseerd in het verkopen van woningen. Wanneer u uw woning bij ons te koop zet, kunt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren door ons. Dit geeft u een realistisch beeld van de huidige waarde van uw woning. U kunt al binnen 24 uur na de afspraak een waarde-indicatie krijgen. De schriftelijke bevestiging ontvangt u uiterlijk 3 werkdagen na de afspraak. Daarnaast ondersteunen we bij het maken van een woningpresentatie; foto’s, video’s, plattegronden, meetrapporten en online advertenties worden volledig voor u verzorgd. Het plannen van bezichtigingen en het geven van advies tijdens de onderhandelingen valt ook onder onze werkzaamheden. Ook een taxatierapport regelen en de akte van levering opleveren kunnen wij voor u regelen. Wij ontzorgen u volledig bij het verkopen van uw huis én zorgen dat u hier de beste prijs voor ontvangt.

oud-beijerland-oost-voorstraat-daan-barnhoorn-scaled (1) (1)

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

A. De Jongh Makelaardij

Ervaren makelaardij nabij Oud-Beijerland

A. De Jongh Makelaardij is gelegen in omgeving van de Hoeksche Waard. U vindt onze makelaardij op slechts een steenworp afstand van Oud-Beijerland. Hier staat het enthousiaste makelaarteam voor u klaar om u te helpen en begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer veel vakkennis in huis waardoor wij u o.a. kunnen helpen met het maken van een verkoopplan, het plannen van bezichtigingen en het onderhandelen over verkoopprijs van uw woning. 

Huis kopen

Huis kopen in Oud-Beijerland

download (5)

Wilt u graag een woning kopen in Oud-Beijerland of omgeving? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een zeer groot netwerk tot onze beschikking waardoor wij altijd het meest actuele woningaanbod kunnen bieden. Daarnaast helpen wij bij het zoeken naar uw droomwoning, ook wanneer deze niet bij ons te koop staat. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en budget. Heeft u een leuk huis gezien, dan gaan wij graag met u mee tijdens een bezichtiging. Door onze ruime ervaring kunnen wij een goede inschatting maken van de woningwaarde, kijken we naar eventuele gebreken en adviseren wij u bij het inschatten van verbouwkosten. Vind u het lastig om te onderhandelen over een goede koopprijs? Wij helpen u bij het uitbrengen van uw openingsbod en assisteren bij een eventueel tegenbod. hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw woning en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail of bel ons. 

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?