Rhoon

Rhoon

Zoekt u een ervaren makelaar in Rhoon? Ard uw makelaar is dé makelaardij voor Rhoon en omgeving

Bent u op zoek naar een mooie koopwoning in Rhoon? Ard uw makelaar is gevestigd in Rotterdam en heeft een zeer ruime ervaring binnen de vastgoedbranche van Rhoon. Het maakt niet uit of u nu wilt aan- of verkopen: Ard zorgt ervoor dat het gewenste resultaat wordt behaald!

Huis verkopen

Gespecialiseerde makelaar voor regio Rhoon

Uw huis verkopen is altijd spannend. Er moeten foto’s gemaakt worden, er komen bezichtigingen en uw hele huis moet spik en span zijn voor potentiële kopers. Daarnaast moet u het natuurlijk ook nog eens worden over de prijs, want u wilt natuurlijk wel een zo hoog mogelijk bedrag voor uw woning ontvangen. Ook een nieuwe woning kopen is een speciale aangelegenheid. Eerst gaat u verschillende woningen bezichtigen en bij interesse brengt u een bod uit. In de huidige huizenmarkt kunnen alleen al die twee aspecten een uitdaging vormen, want er zijn veel kopers (en dus kapers op de kust!). Wanneer u helemaal verliefd bent geworden op een woning moet dit natuurlijk wel úw woning worden. Ard uw makelaar is in al deze gevallen de aangewezen partij om u te helpen bij de aan- en/of verkoop van uw huis. Wij kennen de Rhoonse markt door en door en weten wat er te koop staat. Hierdoor kunnen wij u een gedegen advies geven en helpen bij het kopen van uw droomwoning!

Rhoon plaatsnaambord (kopie)

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Staat er een huis te koop in Rhoon en wilt u een bod doen? Wij helpen u graag hierbij!

Koetshuys

Wilt u weten welke koophuizen er in Rhoon te koop staan? Of welk appartement of woonboerderij er te koop staat in Rhoon? Als u een huis gaat kopen in Rhoon, helpt Ard uw Makelaar u graag bij het vinden van uw ideale koophuis in Rhoon! Niet alleen weten wij precies welke koopwoningen er in Rhoon te koop staan, we helpen u ook met het uitbrengen van een bod! Zo weet u precies welke koopwoningen er in Rhoon staan die voldoen aan uw wensen en bent u verzekerd van een reëel bod voor een koopwoning in Rhoon. Doordat wij uitgebreide kennis van de markt hebben, kunnen wij u adviseren over een biedingsstrategie en weten we welk bod passend is voor de markt en het huis wat u op het oog heeft. Wordt uw bod geaccepteerd? Dan helpen we u ook met alle juridische documenten en afspraken rondom de overdracht.

Waardebepaling

Huis kopen en verkopen in Rhoon: wij vinden de koopwoning die u zoekt!

In Rhoon staan diverse prachtige appartementen te koop, maar u vindt er ook allerlei andere woningen die er te koop staan. Denk aan studio’s, twee-onder-een-kappers, vrijstaande woningen, rijtjeswoningen, bungalows en villa’s. Wilt u bijvoorbeeld een huis bezichtigen wat te koop staat in Portland (woonkern Rhoon) dan is Ard uw makelaar! Wij weten welke huizen er in Portland te koop staan en hebben uiteraard een gedegen marktkennis van nabijgelegen plaatsen in Rhoon. Ook wanneer u een huis wilt kopen in Rhoon en nog niet precies weet waar u naar op zoek bent, helpen we u graag! 

Contact

Neem contact met ons op

Ook een nieuwe woning kopen of uw huis verkopen in Rhoon? Bel ons, mail ons of vul ons contactformulier online in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?

    ×