Maasdam

Maasdam

Huis kopen? Ard uw Makelaar weet welke huizen te koop staan in Maasdam!

De zoektocht naar een nieuw huis. Waar begint u dan? Bij Ard uw Makelaar natuurlijk! Wij weten wat er te koop staat en helpen u bij het vinden van uw droomhuis! Ook wanneer u uw huis wilt verkopen en woonachtig bent te Maasdam kunt u bij Ard uw Makelaar terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van woningen in Maasdam en omgeving en hebben al vele klanten aan hun droomwoning geholpen!

Huis verkopen

Uw huis verkopen in Maasdam bij een ervaren makelaar

Wanneer  u uw woning gaat verkopen in Maasdam wilt u dat deze te koop wordt gezet bij een ervaren makelaar. Ard uw Makelaar heeft ruime ervaring in het verkopen van woningen in Maasdam en omgeving. Hierdoor vinden wij sneller een geïnteresseerde koper voor uw huis. Bovendien hebben we veel inzicht in de huizenmarkt waardoor we de beste prijs voor uw woning kunnen krijgen. Wij hanteren bij het verkopen van uw woning 5 eenvoudige stappen om tot het beste resultaat te komen.

  1. We bepalen de waarde van uw woning
  2. We maken een professionele woningpresentatie
  3. We regelen en begeleiden bezichtigingen
  4. We coördineren het biedingsproces
  5. We leggen de uiteindelijke verkoop vast

Uiteraard betrekken we u bij al deze stappen en overleggen wij over iedere stap in dit proces. Hierdoor kunnen wij een transparante werkwijze hanteren bij de verkoop van uw woning en u volledig ontzorgen.

Maasdam 1 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Een woning kopen via onze makelaardij nabij Maasdam

Maasdam 2 - 600px

Staan er een huis (of meerdere huizen) te koop in of nabij Maasdam dat u bevalt, dan kunt u bij ons terecht voor volledige aankoopbegeleiding. Wij stellen onze klanten altijd centraal en staan voor een persoonlijke service. Daarom gaat onze aankoopbegeleiding bij een huis kopen in Maasdam verder dan alleen een bezichtiging plannen. Wij gaan mee naar de afspraak, beoordelen de huidige staat van de woning en weten waar we op moeten letten. Daarbij adviseren wij u over een biedingsstrategie en een geschikte hoogte voor een bod. Ook tijdens de onderhandelingen houden we u actief op de hoogte en zorgen we dat we de meest gunstige prijs voor u eruit halen. 

Waardebepaling

Leuke koophuizen in Maasdam gezien? Ontvang een gratis waardebepaling binnen 24 uur

Soms wilt u graag weten wat de overwaarde van uw woning op dit moment is. Wanneer er koophuizen in Maasdam zijn waar u interesse heeft, bijvoorbeeld. Dan is het goed om te weten dat Ard uw Makelaar al binnen 24 uur na de afspraak een geheel gratis waardebepaling voor uw woning kan geven. Een schriftelijke waarde-indicatie volgt binnen 3 werkdagen. Hierdoor weet u precies wat u uit kunt geven voor een nieuwe woning. Zo komt dat leuke nieuwe koophuis in Maasdam ineens wel heel dichtbij… Twijfel daarom geen moment meer en neem contact met ons op voor meer informatie. Liever direct een persoonlijke afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan via +31 6 15000844

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?