Mijnsheerenland

Mijnsheerenland

Uw woning verkopen in Mijnsheerenland? Ard uw Makelaar, makelaar nabij Mijnsheerenland, helpt u!

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, wilt u uw woning verkopen, of juist beide? Dan kunt u bij Ard uw Makelaar terecht. Wij kennen Mijnsheerenland en de omgeving goed, waardoor wij precies weten waar alle mooie plekjes zijn. Zo kunnen wij u als geen ander helpen met de verkoop van uw huis, of het vinden van uw droomhuis.

Huis kopen

Op zoek naar een koopwoning in Mijnsheerenland?

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze woning uw droomhuis is. Wij van Ard uw Makelaar kunnen u daar goed bij helpen. U hoeft ons enkel een lijstje met criteria te geven en wij gaan voor u op zoek. Ook als u al een huis op het oog hebt, kunnen wij u helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een bezichtiging regelen. Gedurende de bezichtiging gaan wij, indien gewenst, ook graag met u mee. Wij weten namelijk precies waar op gelet moet worden bij het kopen van een nieuwe woning en kunnen daarom kritische vragen stellen.

Mijnsheerenland 2 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis verkopen

Uw huis te koop zetten in Mijnsheerenland

Mijnsheerenland 3 - 600px

Wij kunnen u ook helpen bij het te koop zetten van uw huis. Er is namelijk behoorlijk veel waar in zo’n geval aan gedacht moet worden en dan is het fijn een professional aan uw zijde te hebben. Samen met u nemen we stappen tot het verkopen van uw huis. Zo zorgen we voor een goede waardebepaling, een professionele woningpresentatie, regelen we de bezichtigingen en overzien we al het papierwerk. U hoeft zich dus nergens mee bezig te houden.

Ook als u uw woning wilt verkopen én op zoek bent naar een nieuwe woning zijn wij de juiste makelaardij. Wij zijn namelijk zeer bekend met dit proces en kunnen alles zo regelen dat u uw oude woning voor een goede prijs verkoopt en op tijd in uw nieuwe woning kunt trekken.

Service

Kwaliteit en service op nummer één

Onze klanten zijn voor ons enorm belangrijk en kwaliteit en service staan dan ook bij ons op nummer één. Bij ons bent u niet simpelweg een nummertje, of gewoon de zoveelste klant. Wij zetten graag die extra stap voor u. Hebt u bijvoorbeeld een drukke baan en hebt u weinig tijd binnen kantooruren? Geen probleem, wij regelen graag een bezichtiging voor u op tijden die wel voor u uitkomen, óók als dat pas na sluitingstijd is.

Waardebepaling

Een snelle, duidelijke waardebepaling voor uw woning

Wilt u weten wat uw woning nu eigenlijk waard is, voordat u deze gaat verkopen? Ook daar kunnen wij u mee helpen, door middel van een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning. Tijdens deze afspraak komen wij naar uw woning kijken en binnen 24 uur na de afspraak kunt u al een waarde-indicatie van ons ontvangen. Vervolgens krijgt u drie werkdagen later een schriftelijke bevestiging van deze indicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak. 

Wilt u ook een dergelijke waardebepaling, bent u op zoek naar wat meer informatie, of wilt u eens met ons in gesprek gaan over het kopen of verkopen van een huis? Dat kan natuurlijk! Neem even contact met ons op en dan helpen we u met plezier verder.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?