Klaaswaal

Klaaswaal

A. De Jongh Makelaardij is dé specialist wanneer u een woning wilt aan- of verkopen in Klaaswaal

A. De Jongh Makelaardij is een makelaardij gelegen te Rotterdam. We hebben een zeer groot aanbod aan woningen in Klaaswaal en de Hoeksche Waard. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak én een makelaar die altijd zorgt voor de beste prijs voor uw woning.

Huis kopen

Ontdek de huizen die te koop staan in Klaaswaal en omgeving

Geen huis is hetzelfde, daarom raden we bij interesse altijd aan om een bezichtigingsafspraak met ons enthousiaste makelaarsteam in te plannen. Wij weten waar we op moeten letten tijdens een bezichtiging en helpen u met onderhandelen voor de beste prijs. Onze makelaardij heeft een groot aanbod koopwoningen in Klaaswaal. Ook andere plaatsen in de Hoeksche Waard zoals ‘s-Gravendeel, Goudswaard, Maasdam, Numansdorp en Westmaas hebben we een groot aanbod woningen. Informeer bij ons team voor meer informatie over actuele woningen of het plannen van een afspraak.

Klaaswaal 2 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis verkopen

Uw huis kopen of verkopen bij onze makelaardij nabij Klaaswaal

Wilt u uw huis in Klaaswaal te koop zetten? Of wilt u een huis kopen in of nabij Klaaswaal? Dan is Ard ùw makelaar! Ook wanneer u zowel uw huis wilt verkopen en tegelijkertijd een nieuwe woning wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een complete aankoopbegeleiding waarbij we administratieve en juridische randzaken voor onze rekening nemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het aan- of verkopen van uw woning en wordt u volledig ontzorgt tijdens dit proces.

Taxatie

Binnen 24 uur een gratis waardetaxatie

Klaaswaal 3 - 600px

Wilt u uw huis in Klaaswaal verkopen? Dan is het handig om een waardetaxatie uit te laten voeren. Ook wanneer u wilt weten wat de overwaarde van uw koopwoning in of nabij Klaaswaal is kunt u een waardetaxatie laten uitvoeren. Bij A. De Jongh Makelaardij kunt u gratis een waardetaxatie laten uitvoeren. Al binnen 24 uur kunt u een indicatie krijgen van de getaxeerde waarde. De schriftelijke bevestiging hiervan ontvangt u uiterlijk 3 werkdagen na de afspraak.

A. De Jongh Makelaardij

Waarom kiezen voor A. De Jongh Makelaardij?

Wij zijn een makelaardij waarbij de klant nog echt centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een huis kopen waar ze tevreden mee zijn en wat volledig aansluit op hun wensen. Om deze reden hanteren wij een persoonlijke aanpak. Wij gaan met u in gesprek over uw woningwensen en zoeken actief naar koopwoningen binnen en buiten Klaaswaal. Daarnaast adviseren we u over een biedingsstrategie wanneer u een huis op het oog heeft, waardoor u het onderste uit de kan kunt halen tijdens de onderhandelingen.

Wilt u verkopen, dan bieden wij een volledige verkoopondersteuning. Dit gaat verder dan alleen een woningadvertentie via Funda plaatsen. Wij adviseren over de verkoopprijs en de verkoopstyling van uw woning wanneer u foto’s laat maken. We verzorgen een professionele video van uw woning en maken gebruik van onze social media kanalen om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. en zoeken wij actief binnen ons netwerk naar geïnteresseerde kopers. Ook helpen wij bij de onderhandelingen over de verkoopprijs en maken we een afspraak bij de notaris wanneer u een prijs overeen bent gekomen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail of bel ons. 

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?