Piershil

Piershil

Uw huis verkopen met een makelaar nabij Piershil? Ard uw Makelaar staat voor u klaar!

Wij van Ard uw Makelaar staan klaar om u te helpen met het kopen of verkopen van uw woning. We kennen de omgeving op ons duimpje en weten dus precies welke woningen er te koop staan en wie er op zoek is naar een woning. 

Huis verkopen

Stapsgewijze begeleiding bij de verkoop van uw woning in Piershil

Wanneer u bij ons aanklopt voor de verkoop van uw woning, gaan wij met u aan de slag om de best mogelijke prijs voor uw woning te krijgen. Dit doen we door middel van vijf duidelijke stappen, zonder omslachtige afspraken en gekke regeltjes. De stappen die wij ondernemen zijn:

  1. De waarde van uw woning bepalen
  2. Het maken van een professionele woningpresentatie
  3. Het regelen en begeleiden van bezichtigingen
  4. Het coördineren van het biedingsproces
  5. De uiteindelijke verkoop

Ard uw Makelaar is een professionele en ervaren makelaardij. Wij weten precies hoe wij u het beste kunnen helpen en wat wij moeten doen om uw huis op de meest voordelige manier te verkopen. Door bovenstaande stappen uit te voeren en ons bezig te houden met het papierwerk, ontzorgen we u volledig. Zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verkoop van uw huis.

Piershil 1 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

De beste begeleiding in de zoektocht naar uw droomhuis

Piershil 2 - 600px

Wilt u een huis kopen in Piershil? Dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij gaan graag met u in gesprek over de criteria waar uw droomhuis aan moet voldoen. Samen gaan we dan met u op zoek naar dat ene perfecte huis. Ook als u al een huis op het oog hebt, kunnen wij nog van dienst zijn. Zo gaan wij graag mee naar bezichtigingen. Wij kijken namelijk met een kritisch en ervaren oog naar de woning en weten precies waar we op moeten letten. 

Bij ons bent u geen nummertje. Wij houden van goede service en écht persoonlijke begeleiding. Wij begeleiden u dan ook iedere stap van de weg. Wilt u een bezichtiging regelen, maar is dit buiten kantoortijden? Geen probleem, ook dan zijn we bereikbaar. Zo kunnen we u op de allerbeste manier helpen.

Prijsindicatie

Neem contact op en laat een prijsindicatie doen voor uw koophuis in Piershil

Als u uw huis gaat verkopen, is het natuurlijk fijn als u weet wat u voor uw woning kunt vragen. Ard uw Makelaar doet, op aanvraag, een gratis waardebepaling. Na 24 uur krijgt u dan een prijsindicatie en na drie werkdagen krijgt u hier een schriftelijke bevestiging van. Zo weet u precies wat u voor uw woning kunt vragen.

Wilt u een dergelijke prijsindicatie laten doen, hebt u nog vragen, of bent u op zoek naar een nieuwe woning? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?