Heinenoord

Heinenoord

Uw huis verkopen via een makelaar in Heinenoord? A. De Jongh Makelaardij staat voor u klaar!

Wilt u uw huidige woning in Heinenoord verkopen? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe woning in omgeving Heinenoord? A. De Jongh Makelaardij is een ervaren makelaardij gelegen te Rotterdam, met veel kennis over de huizenmarkt in Heinenoord. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Huis verkopen

Uw woning verkopen in Heinenoord?

Wij hebben veel ervaring met de huizenmarkt in omgeving Heinenoord. Bent u van plan om uw huidige woning te verkopen? Dan bent u bij A. De Jongh Makelaardij aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw woning snel en efficiënt verkocht wordt. Hierbij adviseren wij u over woningstyling voor de foto’s en maken we een video om uw woning online optimaal te presenteren. Door ons grote netwerk kunnen wij uw woning goed onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Daarnaast leiden wij indien gewenst bezichtigingen in uw woning, en plannen we bezichtigingsafspraken. Ook prijsonderhandelingen kunnen we in overleg met u voeren, om de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te verkrijgen. 

Heinenoord 1 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Een huis kopen in Heinenoord of omgeving? Ook daarvoor schakelt u A. De Jongh Makelaardij in!

Heinenoord 3 - 600px

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Heinenoord of elders in regio de Hoeksche Waard? Wij hebben o.a. een divers aanbod woningen in Oud-Beijerland, Numansdorp, Puttershoek, ‘s-Gravendeel, Piershil, Maasdam en Rotterdam-Blijdorp. Wilt u zowel aan- als verkopen? Dan bieden wij tevens een complete aankoopbegeleiding. Wij helpen in dat geval bij het zoeken naar geschikte woningen, gaan mee met bezichtigingen voor een beoordeling van de woning en het bepalen van een eventuele biedingsstrategie. Wanneer u het eens wordt over een prijs, maken wij een afspraak bij de notaris, zodat alle administratieve en juridische zaken correct worden afgewikkeld. Kortom, u hoeft (bijna) nergens meer naar om te kijken! Zo kunt u zich volledig richten op de zoektocht naar uw ideale woning!

Waardebepaling

Persoonlijk advies en gratis waardebepaling binnen 24 uur

Bij A. De Jongh Makelaardij vinden we het belangrijk dat u een woning vindt die helemaal bij uw wensen, budget en verwachtingen past. Gaat u uw woning verkopen, dan willen we dat u altijd de beste prijs voor uw huis ontvangt en dat het een prijs is waar u blij van wordt. Daarom staat een goede bereikbaarheid en dienstverlening bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. U kunt al binnen 24 uur na de afspraak een gratis waardebepaling ontvangen. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld wilt weten wat de overwaarde van uw woning is. Binnen 3 werkdagen kunt u de schriftelijke waarde-indicatie ontvangen.

Contact

Neem contact met ons op

Meer weten? Bel ons, mail ons of vul ons contactformulier online in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?

    ×