Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland

Uw huis te koop zetten via een makelaar in Nieuw-Beijerland? Maak kennis met Ard uw Makelaar!

Ard uw Makelaar is een makelaardij gelegen nabij Nieuw-Beijerland, die veel waarde hecht aan klanttevredenheid en persoonlijk service. Wij vinden het belangrijk dat u uw droomwoning vindt of dat uw huis naar volle tevredenheid verkoopt. Of u nu wilt aan- of verkopen, Ard uw Makelaar staat voor u klaar!

Huis kopen

Huis kopen in Nieuw-Beijerland met Ard uw Makelaar

Een nieuwe woning kopen is een van de belangrijkste aankopen die u doet. Met zoveel aanbod kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Ard uw Makelaar nemen we uw wensen op het gebied van wonen met u door en zoeken we actief naar een woning die bij u past. Wij bieden daarom een volledige aankoopbegeleiding van A tot Z, óók wanneer u zowel wilt kopen als verkopen. We gaan met u mee naar bezichtigingen en adviseren u wanneer u een bod wilt uitbrengen op een woning. Hierdoor betaalt u altijd de beste prijs voor de woning. Ook buiten Nieuw-Beijerland helpen wij u met het vinden van een woning, bijvoorbeeld in ‘s-Gravendeel, Goudswaard, Heinenoord, Rotterdam-Blijdorp of andere plaatsen in de Hoeksche Waard.

Zeker als u uw woning wilt verkopen en tussendoor op zoek gaat naar een nieuwe woning, kan dat erg stressvol zijn. U kunt dan misschien wel wat begeleiding gebruiken. Wij van Ard uw Makelaar helpen u graag en gaan samen met u aan de slag. We zorgen voor een snelle, goede verkoop van uw woning en helpen u bij het vinden van uw nieuwe droomhuis in Numansdorp.

Nieuw-Beijerland 3 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis verkopen

Uw huis in Nieuw-Beijerland verkopen

Wilt u uw woning in Nieuw-Beijerland verkopen? Wij plannen bezichtigingen, doen de rondleidingen met geïnteresseerden en onderhandelen over de verkoopprijs. Wij kunnen u tevens adviseren over de biedingsstrategie en een richtprijs voor uw woning. Wordt u het met de koper eens over een bod? Dan plannen we een afspraak bij de notaris in en regelen we alles op juridisch en administratief gebied. 

Begeleiding

Persoonlijke service en aankoopbegeleiding

Nieuw-Beijerland 1 - 600px

Ard uw Makelaar is een no-nonsense makelaarskantoor gespecialiseerd in woningen in Nieuw-Beijerland en omgeving. Doordat wij een groot netwerk hebben, weten wij precies wat de trends in de woningmarkt zijn en wat de prijzen voor woningen zijn. Hierdoor kunnen wij u van gedegen advies voorzien, en weet u precies welke huizen er te koop staan in Nieuw-Beijerland. Heeft u interesse in een koophuis in Nieuw-Beijerland of omgeving de Hoeksche Waard? Dan kunnen wij tevens een gratis waardebepaling voor u uitvoeren.

Waardebepaling

Binnen 24 uur een gratis waardebepaling

Heeft u een woning op het oog? Bent u benieuwd naar wat een eventuele restschuld van uw woning is? Of wilt u graag weten wat de overwaarde van uw huis is? Ard uw Makelaar komt graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Binnen 24 uur na de afspraak kunnen wij u al een waarde-indicatie geven en binnen 3 werkdagen kunt u de schriftelijke waardebepaling ontvangen. Bel of mail ons voor meer informatie, of plan een afspraak. Wij helpen u graag!

Wilt u ook een dergelijke waardebepaling, bent u op zoek naar wat meer informatie, of wilt u eens met ons in gesprek gaan over het kopen of verkopen van een huis? Dat kan natuurlijk! Neem even contact met ons op en dan helpen we u met plezier verder.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?