Zuid-Beijerland

Zuid-Beijerland

Weten welke huizen te koop staan in Zuid-Beijerland? Vind uw droomwoning met A. De Jongh Makelaardij

Een koopwoning vinden kan een hele uitdaging zijn. Waar moet u op letten bij tijdens bezichtigingen en wat is een goed bod voor een koopwoning in Zuid-Beijerland? A. De Jongh Makelaardij is een ervaren makelaardij nabij Zuid-Beijerland met een uitgebreid netwerk. Wij helpen u bij het vinden van uw droomwoning. Wilt u uw huidige woning verkopen? Ook dan vindt u bij A. De Jongh Makelaardij de beste service.

Huis kopen

Ontdek huizen die te koop staan in Zuid-Beijerland

Onze makelaardij weet wat er speelt op huizengebied in Zuid-Beijerland. Bent u op zoek naar een makelaar met veel kennis en ervaring in omgeving Zuid-Beijerland of andere plaatsen in de Hoeksche Waard zoals Nieuw-Beijerland, Westmaas, Heinenoord, Piershil, Puttershoek en Rotterdam-Blijdorp? Dan bent u bij A. De Jongh Makelaardij aan het juiste adres. Niet alleen kennen wij de woningen in de omgeving, wij zoeken ook met u mee naar een woning die voldoet aan uw budget en wensen. Vooraf nodigen wij u uit voor een intakegesprek om uitgebreid uw wensen door te nemen, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar uw ideale woning. Hierdoor slagen wij vrijwel altijd in het vinden van een geschikte woning voor onze klanten. 

Zuid Beijerland - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Koophuis in Zuid-Beijerland op het oog? Vraag naar onze aankoopbegeleiding

Bent u van plan een huis te kopen in Zuid-Beijerland? Of wilt u uw huis in Zuid-Beijerland juist verkopen? Neem dan contact op met onze makelaarskantoor. Wilt u zowel uw huis te koop zetten, als op zoek gaan naar een nieuwe koopwoning in Zuid-Beijerland of omgeving? Vraag dan vrijblijvend naar onze aankoopbegeleiding. Wij helpen u graag tijdens dit traject zodat u altijd de beste prijs voor uw woning ontvangt, en een goed bod kunt doen op de woning die u op het oog heeft. De ervaring leert dat de slagingskans bij het bieden op een huis vele malen hoger is wanneer u gebruik maakt van een aankoopmakelaar.

Persoonlijke aandacht

Ard is de makelaar die écht aandacht voor u heeft

zuid-beijerland 3 - 600px

Wij zijn niet van de gladde praatjes en snelle bolides voor de deur. Dat zorgt alleen maar voor extra hoge kosten voor onze klanten. In plaats daarvan zijn wij een klein, betrokken makelaarskantoor dat zich gespecialiseerd heeft in woningen in de Hoeksche Waard. Wij weten wat er speelt in de regio en wat de trends binnen de huizenmarkt zijn. Wij vinden dat onze service de beste van de regio moet zijn. Een klant die breed lachend de sleutels van zijn nieuwe woning aanneemt of juist zijn oude overdraagt, vinden wij het mooiste wat er is.

Om deze reden nemen we altijd uitgebreid de tijd voor u en hanteren we ruime openingstijden (op werkdagen geopend van 08:30u tot 19:00u en op zaterdagen van 11:00 tot 15:00u) zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een afspraak. Heeft u nadien nog vragen? Dan kunt u ons 24/7 bereiken per e-mail of via ons contactformulier

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?