's-Gravendeel

's-gravendeel

Uw woning aan- of verkopen bij makelaardij A. De Jongh Makelaardij nabij
's-Gravendeel

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning of uw huidige woning wilt verkopen, wilt u dat doen bij een makelaar met verstand van zaken. A. De Jongh Makelaardij is een makelaardij gevestigd te Rotterdam, met ruime ervaring binnen de vastgoedbranche in ‘s-Gravendeel. Of u nu wilt kopen of verkopen, A. De Jongh Makelaardij boekt resultaten!

Woning verkopen

Uw woning verkopen via een makelaar in omgeving ‘s-Gravendeel

Het verkopen van uw woning is een belangrijke aangelegenheid. U wilt immers de beste prijs voor uw woning ontvangen en de woning zo snel mogelijk verkopen. A. De Jongh Makelaardij hebt u bij het te koop zetten van uw huis te ‘s-Gravendeel. Wanneer u uw huis in ‘s-Gravendeel wilt verkopen, nemen wij het maken van professionele foto’s, een video, woningplattegronden en meetrapporten voor onze rekening. Daarnaast bent u verzekerd van deskundig advies over uw woningpresentatie, de vraagprijs en de onderhandelingsstrategie. Doordat wij veel kennis hebben van de actuele woningmarkt kunnen wij u adviseren omtrent uw prijsstrategie en de onderhandelingen, zodat u het beste bod uit de onderhandelingen haalt.

's Gravendeel 2 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

A. De Jongh Makelaardij

Deskundig advies nodig? A. De Jongh Makelaardij adviseert u over huizen die te koop staan in ‘s-Gravendeel

Bent u van plan een huis te kopen in omgeving ‘s-Gravendeel? Met zoveel aanbod kan het soms lastig zijn om erachter te komen welk huis nu echt bij u past. A. De Jongh Makelaardij heeft een uitgebreide kennis van de woningmarkt en weet precies wat er op dit moment aan koopwoningen te koop staat in ‘s-Gravendeel. Op basis van uw voorkeuren helpen wij bij het maken van een selectie, waardoor we precies de huizen eruit kunnen filteren die voor u interessant zijn. Een woning kopen is immers een van de grootste aankopen die men doet. Ook wanneer u een woning zoekt in nabijgelegen plaatsen in de Hoeksche Waard zoals Piershil, Westmaas, Oud-Beijerland, Strijen, Puttershoek of Rotterdam-Blijdorp kunt u bij ons terecht. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Huis kopen

Aankoopbegeleiding van A tot Z

s-gravendeel 1 - 600px

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het aan- of verkopen van uw woning? A. De Jongh Makelaardij helpt u hierbij. Wij bieden een volledige aankoopbegeleiding, zowel bij de aan- als verkoop van uw nieuwe woning. Gaat u uw woning verkopen? Dan zorgen we voor een optimale presentatie van uw woning, de fotografie, het maken van een video en advertenties en presenteren wij uw woning online op woningsites. Daarnaast regelen we afspraken voor bezichtigingen en geven we rondleidingen voor uw woning. Ook bij de onderhandelingen over de vraagprijs adviseren wij u indien gewenst. Gaat u een woning kopen? Dan plannen we bezichtigingsafspraken in en gaan mee naar bezichtigingen. We helpen bij de onderhandelingen bij interesse en zorgen bij een overeenkomst voor een goede administratieve en juridische afwikkeling.

A. De Jongh Makelaardij

Meer weten? Neem contact met ons op

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning! Bel ons voor een afspraak, of stuur ons een mailtje. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?