Strijen

Strijen

Uw woning kopen of verkopen met A. De Jongh Makelaardij in Strijen

Bent u woonachtig in omgeving Strijen en wilt u graag een woning kopen of uw huidige woning verkopen? A. De Jongh Makelaardij is een makelaardij met ruime ervaring. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke aanpak en bieden wij een groot woningaanbod plus complete dienstverlening.

Aanbod

Ruim aanbod koophuizen in Strijen en omgeving

Door ons grote netwerk en ruime ervaring bieden wij een compleet en divers aanbod aan woningen. Of u nu op zoek bent naar een appartement, rijtjeswoning, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning, bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Onze makelaardij heeft ruime ervaring met de huizenmarkt in Strijen. Ook voor woningen in regio de Hoeksche Waard zoals Heinenoord, Puttershoek of Rotterdam-Blijdorp kunt u bij ons terecht.

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Benieuwd welke huizen te koop staan in Strijen? Wij zoeken actief met u mee naar een woning!

Wij vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Een woning kopen is immers één van de belangrijkste aankopen in uw leven, daarom is het essentieel dat u een woning vindt die écht bij u en uw wensen past. Via websites als Funda vindt u uiteraard wel aanbod, maar online ervaart u nog niet de ‘look en feel’ van een woning. A. De Jongh Makelaardij helpt u bij het vinden van een geschikte koopwoning in Strijen en het plannen van bezichtigingen. Wij weten welke huizen te koop staan in omgeving Strijen en adviseren u over geschikte woningen. Geef uw wensen aan ons door en wij zoeken vervolgens actief mee naar een woning die bij uw voorkeuren en budget past.

strijen 1
Huis verkopen

Huis verkopen via A. De Jongh Makelaardij

Strijen 3 - 600px

Naast huizen verkopen, bieden wij nog andere diensten aan. Zo kunt u ook uw huis in of nabij Strijen te koop zetten via onze makelaardij. Wanneer u uw huis in of nabij Strijen wilt verkopen, helpen wij u bij de verkoopstyling van uw huis. Daarnaast helpen wij bij zaken als het maken van representatieve foto’s, een video, een advertentie en gedetailleerde meetrapporten en woningplattegronden. Het inplannen en houden van bezichtigingen voor uw huis nemen wij tevens voor onze rekening, evenals het onderhandelen met potentiële kopers. Uiteraard informeren en adviseren wij u tijdens dit proces zodat u tot de beste prijs voor uw woning kunt komen. Bent u het eens geworden met de koper? Dan helpen we bij het opstellen van de koopovereenkomst en plannen we een afspraak bij de notaris in voor u. Hierdoor weet u zeker dat alle randzaken goed geregeld zijn en kunt u zich volledig concentreren op de verkoop van uw woning.

Diensten

Complete aan- en verkoopbegeleiding

Wilt u zowel uw huidige woning verkopen als een nieuwe woning kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden een complete aan- en verkoopbegeleiding. Wanneer u uw huis in Strijen te koop wilt zetten helpen wij bij het maken van foto’s, een video en een woningadvertentie. Tegelijkertijd zoeken wij ook actief mee naar een geschikte woning wanneer u een huis wilt kopen in Strijen of in regio de Hoeksche Waard. Bent u op zoek naar een koopwoning in Strijen? Wij vinden vrijwel altijd een woning die bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons om direct een afspraak in te plannen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail of bel ons. 

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?