Numansdorp

Numansdorp

Samen met een makelaar nabij Numansdorp uw woning verkopen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Numansdorp, of wilt u uw huis in Numansdorp verkopen? Dan hebt u vast en zeker ook een makelaar nodig en Ard uw Makelaar helpt u hier graag bij. Wij zetten net dat stapje extra en zorgen daarmee voor een efficiënte en persoonlijke dienstverlening. 

Huis kopen

Op zoek naar huizen te koop in Numansdorp

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Numansdorp, kunt u gerust bij ons aankloppen. Ons kantoor zit niet ver van Numansdorp vandaan, waardoor wij het dorp en de omgeving op ons duimpje kennen. Wij weten precies welke huizen op de markt staan en kunnen goed inschatten welke huizen bij u passen. 

Zeker als u uw woning wilt verkopen en tussendoor op zoek gaat naar een nieuwe woning, kan dat erg stressvol zijn. U kunt dan misschien wel wat begeleiding gebruiken. Wij van Ard uw Makelaar helpen u graag en gaan samen met u aan de slag. We zorgen voor een snelle, goede verkoop van uw woning en helpen u bij het vinden van uw nieuwe droomhuis in Numansdorp.

Numansdorp 3 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Wij helpen u aan een goede koopwoning in Numansdorp

De zoektocht naar een woning kan best wel stressvol zijn. U moet namelijk aan behoorlijk wat dingen denken.Gelukkig weten wij van Ard uw Makelaar hier alles van en kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de perfecte woning en we staan dan ook altijd voor u klaar. Werkt u fulltime en hebt u binnen kantoortijden weinig tijd? Dan is het voor ons ook geen enkel probleem om een bezichtiging buiten die tijden te regelen. Bij ons bent u namelijk niet gewoon de zoveelste klant en u bent dan ook geen nummertje bij ons. Wij zetten service en kwaliteit altijd op nummer één en staan altijd écht voor u klaar. We helpen u stap voor stap op weg naar uw nieuwe woning, simpelweg omdat wij onze klanten enorm belangrijk vinden.

Prijsindicatie

U woning in Numansdorp verkopen voor de beste prijs

veerhaven-numansdorp

Als u besluit uw woning te verkopen, kan dat best een flinke stap zijn. U hebt immers in dat huis geleefd en er herinneringen gemaakt. Voor u is het enorm veel waard en u wilt dan ook dat u een eerlijke prijs voor uw woning krijgt. Ard uw Makelaar kan u hierbij helpen. Bij het verkopen van een woning nemen wij grofweg vijf stappen:

  1. We bepalen de waarde van uw woning
  2. We maken een professionele woningpresentatie
  3. We regelen en begeleiden bezichtigingen
  4. We coördineren het biedingsproces
  5. We leggen de uiteindelijke verkoop vast

Alle stappen die wij nemen, doen wij natuurlijk in nauw overleg met u. Zo betrekken we u bij de verkoop van uw woning, maar kunt u wel alle zorgen uit handen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het papierwerk, dat nemen wij namelijk voor onze rekening.

Waardebepaling

Binnen 24 uur een gratis waardebepaling

Wanneer u hebt besloten uw woning te verkopen en u wilt weten hoeveel u voor uw huis kunt krijgen, kunt u ook een gratis waardebepaling bij ons laten doen. We maken dan een afspraak en wij kijken even kritisch naar uw woning. Binnen 24 uur na de afspraak krijgt u dan een waarde-indicatie en na drie werkdagen ontvangt u vervolgens een schriftelijke bevestiging.

Wilt u ook een dergelijke waardebepaling, bent u op zoek naar wat meer informatie, of wilt u eens met ons in gesprek gaan over het kopen of verkopen van een huis? Dat kan natuurlijk! Neem even contact met ons op en dan helpen we u met plezier verder.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?