Goudswaard

Goudswaard

Nieuw huis kopen of uw huis verkopen? Ard uw makelaar is dé gespecialiseerde makelaardij nabij Goudswaard

Bent u op zoek naar een makelaar met een uitgebreid woningaanbod in omgeving Goudswaard? Ard uw makelaar is dé vastgoedspecialist in Goudswaard en omgeving. Wilt u uw eigen woning in Goudswaard verkopen? Ook dat is mogelijk. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar!

Huis kopen

Huis kopen in Goudswaard

Goudswaard, ook wel bekend als ‘De Korendijk’, is een dorp gelegen in de Hoeksche Waard en staat bekend om de uitgestrekte natuurgebieden en het bekende natuureiland Tiengemeten wat ‘om de hoek’ ligt. Geen wonder dus dat Goudswaard voor velen een zeer aantrekkelijke plek is om te wonen. Makelaardij Ard uw Makelaar in Rotterdam is o.a. gespecialiseerd in vastgoed in Goudswaard. Naast veel kennis over de actuele huizenmarkt hebben wij ook een uitgebreid netwerk, waardoor wij sneller woningen kunnen vinden die aan uw wensen voldoen. Wilt u een huis buiten Goudswaard kopen? Zoals in Rotterdam-Blijdorp, s-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland of Heinenoord? Ook dan kunt u bij Ard uw Makelaar terecht; bekijk ons actuele aanbod online of plan direct een afspraak in voor een bezichtiging.

Goudswaard 2 - 600px

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis verkopen

Huis in Goudswaard verkopen

Goudswaard 3 - 600px

Op zoek naar een makelaar nabij Goudswaard die uw woning snel en efficiënt kan verkopen? Neem dan contact op met Ard uw Makelaar! Wij bieden een persoonlijke aanpak en een snelle service om uw huis binnen no-time te verkopen! Wij kunnen u adviseren over een juiste verkoopprijs, een goede woningpresentatie en nemen alle werk uit handen op het gebied van foto’s maken van uw woning. Ook maken we een video om uw huis online extra uit te lichten, en benaderen we actief potentiële kopers. Daarnaast plannen we bezichtigingen in, houden we bezichtigingen met geïnteresseerden en onderhandelen we met uw instemming over de prijs voor uw huis. Uiteraard heeft u hier altijd de beslissende rol in. We zullen echter altijd proberen om het hoogst mogelijke bod voor uw woning te krijgen. 

Contact

Ard uw Makelaar is ook buiten kantoortijden bereikbaar

We begrijpen dat het in sommige gevallen niet mogelijk is om overdag een afspraak in te plannen. Wanneer u fulltime werkt bijvoorbeeld, of wanneer u veel afspraken gepland heeft staan. Wij zijn dagelijks geopend van 08:30u tot 19:00u, echter kunt u ook buiten reguliere kantoortijden bij ons terecht voor een afspraak. Neem contact met ons op wanneer u hiervoor een afspraak in wilt plannen. Wij zijn daarnaast 24/7 per email bereikbaar. U kunt ons bij vragen een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?