Puttershoek

Puttershoek

Uw huis verkopen met een makelaar in de buurt van Puttershoek? Ard uw Makelaar helpt u graag!

Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis, of u juist uw woning wilt verkopen, wij van Ard uw Makelaar kunnen u helpen. Wij kennen zowel de omgeving, als de huizenmarkt op ons duimpje. Wij weten dus als geen ander hoe wij uw woning het best verkopen en hoe wij u aan een prachtig nieuw huis helpen.

Huis kopen

Op zoek naar een koopwoning in Puttershoek?

Als u besluit uw woning te verkopen, is de kans groot dat u ook opzoek bent naar een nieuwe woning. Dat kan behoorlijk druk en stressvol zijn, er is immers veel dat u moet regelen. Om u van alle zorgen en een hoop moeilijke beslissingen te ontdoen, helpen wij u graag. Aan de hand van een stappenplan gaan we samen met u aan de slag met het verkopen van uw huis. We doen een waardebepaling, maken een professionele woningpresentatie, regelen bezichtigingen, coördineren het biedingsproces en sluiten de uiteindelijke verkoop voor een goede prijs. Natuurlijk ontfermen we ons ook over al het papierwerk dat daarbij komt kijken.

Vervolgens helpen we u natuurlijk ook met het zoeken van een nieuwe woning. U maakt voor ons een lijstje met criteria en wij gaan voor u op zoek naar uw droomhuis. Als u al een huis op het oog hebt, regelen we een bezichtiging. Ook op de bezichtiging gaan we, indien gewenst, graag met u mee. Wij weten namelijk precies waar op gelet moet worden bij het kopen van een nieuw huis en kunnen kritische vragen stellen.

6403282

Heeft u ook interesse in een waardebepaling voor uw woning?

Huis kopen

Uw huis te koop in Puttershoek? Wij bieden een persoonlijke begeleiding

Puttershoek 3 - 600px

Zowel bij het kopen als bij het verkopen van een woning in Puttershoek kunnen wij u helpen. Wij zetten onze klanten altijd op de eerste plaats. Voor ons bent u dan ook niet enkel een volgende klant. U bent geen nummertje. Service en een écht persoonlijke begeleiding is belangrijk voor ons. Daarom staan we altijd klaar om u het juiste advies te geven. Wij begeleiden u echt iedere stap van de weg. Ook als u een bezichtiging wilt regelen buiten kantoortijden, bijvoorbeeld omdat u overdag zelf moet werken, is dat geen probleem. Dat begrijpen we en daarom zijn we ook dan bereikbaar.

We zijn ook snel. Als u uw woning wilt verkopen, is het fijn als u weet welke prijs u kunt vragen. Ard uw Makelaar doet daarom een gratis waardebepaling. U krijgt dan op werkdagen na 24 uur een prijsindicatie en na drie werkdagen krijgt u hier een officiële, schriftelijke bevestiging van.

Contact

Twijfel niet en neem contact op

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, of wilt u uw woning verkopen? Hebt u nog vragen, of wilt u nog wat meer informatie? Dat kan natuurlijk en wij geven u graag antwoord op al uw vragen. In een fijn en duidelijk gesprek leggen we graag alles uit en geven we nuttig advies. U hoeft alleen nog maar even contact met ons op te nemen.

Contact formulier

Gratis waardebepaling aanvragen?